Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

onsdag 23. september 2015

Marthe`s VegetarSuppe


6 stk Gulrøtter
1 stk Purre
1 stk Seleri
12 stk Sukkererter
2 stk store Løk
2 stk Vårløk
1 stk Blomkål
6 stk Poteter
1 stk Kålrot
1 stk Auberginer
1 stk Stangselleri
1 stk Kål
1 stk Rosenkål
Fersk Kruspersille
3 stk Toro blokker vegetarbuljong

Slik gjør jeg
Vask alle grønnsaker i vann.
Fjern skallet på grønnsakene.
Del opp grønnsakene i terninger.
Ha dem i en stor kjele.

 
Fyll på vann, må dekke litt over grønnsakene.
Ha i buljongblokkene.

 
Kok på middels varme til grønnsakene er gjennomkokt og myke.
NB: ha i potet terning bitene ca 10 min før suppen er ferdig.
Ha suppen over på tallerken.

 
Klipp kruspersille over suppen.
Smak til med salt og pepper.

Hvis man ønsker kjøtt i suppen, kan man bruke små kjøttboller, karbonade og pølse terninger.