4
personer
3
dl små røde linser
100 g sellerirot, kuttet i små biter
200 g søtpotet i små biter
2 ss fersk ingefær, finhakket
1 liten purre, hakket smått
100 g sellerirot, kuttet i små biter
200 g søtpotet i små biter
2 ss fersk ingefær, finhakket
1 liten purre, hakket smått
1
liten gul løk, finhakket
1
liten rød løk, finhakket
1 liten bit fersk rød chili, finhakket
6 dl vann
1 stk grønnsakbuljong
3 ss rød paprika, finhakket
3 ss gul paprika, finhakket
1 krm hele korianderfrø
1 liten bit fersk rød chili, finhakket
6 dl vann
1 stk grønnsakbuljong
3 ss rød paprika, finhakket
3 ss gul paprika, finhakket
1 krm hele korianderfrø
2
ss olivenolje
2 dl frosne grønne erter (tilsettes til slutt)
2 dl frosne grønne erter (tilsettes til slutt)
Slik gjør jeg
Ha
alt sammen unntatt grønne erter i en stor gryte.
Kok det hele i 17-20 minutter, til alt er mørt. Tilsett ertene siste 3 minutter av kokeperioden.
Kok det hele i 17-20 minutter, til alt er mørt. Tilsett ertene siste 3 minutter av kokeperioden.
Syns
du at gryteretten blir for tykk kan du blande inn litt mer vann.
Strø over litt finhakket frisk persille og server gryta med godt brød til.
Strø over litt finhakket frisk persille og server gryta med godt brød til.
Bruk
det krydder du liker til maten ved servering.