12
personer
400 g gresskar eller vinter squash
2 røde paprika skåret i firkanter
2 søtpotet skrelt og skåret i terninger
3 poteter, skåret i terninger
1 rødløk, skåret i terninger
1 ss hakket frisk timian eller tørket
2 ss hakket frisk rosmarin
1/4 kopp olivenolje
2 ss vin eller balsamico eddik (eller
sitronsaft)
salt og nykvernet sort pepper etter smak
Slik gjør jeg
Forvarm ovnen til 250 C.
Bruk en stor bolle, bland sammen squash, rød
paprika, søtpoteter, og poteter. Del rødløk i terninger og legges
til grønnsaker.
Bruk en liten bolle, bland sammen timian,
rosmarin, olivenolje, eddik, salt og pepper. Bland grønnsakene,
inntil de er jevnt belagt med blandingen. Jevnt fordelt i en stor
ildfast form.
Stekes i ca 40 minutter i forvarmet ovn (250 °C),
røring hvert 10. minutt, eller til grønnsakene er lett brunet og klar.