1
bk kikerter
1
liten rød paprika
1
liten gul paprika
5
ss mais
4
ss selleristang
3
ss spinat
3
dl havregryn
1/2
toro grønnsakbuljong
2
ss potetmel
Litt
pepperblanding
Litt
paprikakrydder
Slik gjør jeg
1. Skyll av laken på
kikertene. Vask og kutt klar grønnsakene.
2. Ha alt i en bolle og bruk stavmikser og til det er en grov farse. 3. Form 6 store burgere av farsen og stek dem i olje i en stekepanne til de er sprø og gylne på begge sider. Steke tips: La burgerne få en god steke skorpe før du snur dem.
2. Ha alt i en bolle og bruk stavmikser og til det er en grov farse. 3. Form 6 store burgere av farsen og stek dem i olje i en stekepanne til de er sprø og gylne på begge sider. Steke tips: La burgerne få en god steke skorpe før du snur dem.