4
personer
4
ss margarin eller olivenolje
6
dl ris
2
middels gule løk
2
middels røde løk
5
hvitløkskløfter
2
rød paprika
2
grønn paprika
2
gul paprika
6
store eller 10 små tomater
2
liter kokende vann
6
stk grønnsaksbuljongterninger
3
ss chilisaus
3
ts cajennepepper
2
ts sort pepper
2
stk laubærblader
Slik gjør jeg
Varm
smør eller olje i en gryte. Tilsett finhakket løk og presset hvitløk.
Bland
i ris og rør godt om i noen minutter.
Skjær
paprika i smale strimler. Rør godt i 4-5 minutter til.
Ha
i finhakket tomater. Dryss over med cajennepepper og sort pepper og legg i
laubærbladene. Ha i vann tilsatt grønnsaksbuljongterninger. Dekk til
Med
et lokk å la suppen småkoke i 35 minutter.
Legg
ristede brødterninger i suppebollen og hell suppe over.
Denne
suppen skal være meget sterk men man kan redusere krydder hvis
Man
vil heller ha mild suppe.