12
stk
1
brød etter eget ønske
3
tomater, finhakket
1
løk, meget finhakket
1
fedd hvitløk, finhakket
1/2
ts tørket basilikum
1/2
ts tørket oregano
1
klype salt
1
klype malt svart pepper
200g
mozzarella ost
Slik gjør jeg det
Bland
alt sammen i en bolle med tomater, løk, hvitløk, basilikum, oregano, salt og
pepper. Bland godt, dekk med et lokk og legg i kjøleskapet. Forvarm ovnen til
190 C.
Skjær
12 brødskiver diagonalt av ditt brød.
Legg
brødet på en steke plate og i ovnen i 5 minutter, eller til de er lett brunet.
Reduser varmen til 120 C.
Ha
på like store mengder av tomat blandingen på skiver av ristet brød. Topp med
tynne skiver av mozzarella ost. Sett pannen med brødet tilbake i ovnen til
osten til smeltet litt og ca 2 minutter. Serveres umiddelbart.