Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

tirsdag 22. september 2015

Grillet potetsalat med tomater og fetaost



800 g ny potet - kokte og avkjølte
1 stk rødløk
2 ss olivenolje
250 g rød cherry tomat
2 dl grønne oliven
salt og pepper
150 g fetaost
3 stilk frisk rosmarin

Slik gjør jeg
Skrubb og kok nypotete knapt møre. Avkjøl dem. Bruk helst små nypoteter i denne retten.
Skjær løken i båter.

Legg poteter og løkbåter i en dobbel aluminiumsfolie med kanter.
Skjær et kryss i tomatene og legg dem over sammen med oliven.
Drypp over 2 ss olivenolje og dryss på salt og pepper.

Skjær osten i små terninger og legg dem over grønnsakene sammen med kvister av frisk rosmarin.
Grill pakken i ca. 15 minutter til alt er mørt og gjennomvarmt.