Russian
mat
400
g squash
2
rød paprika, skåret i firkanter
1
søtpotet (søtpoteter), skrelt og skåret i terninger
3
gule poteter, skåret i terninger
1
rødløk, skåret i middels store biter
1 ss hakket frisk timian eller tørr
2 ss hakket frisk rosmarin
1/4 kopp olivenolje
2 ss vin eller sitronsaft
salt og nykvernet sort pepper etter smak
Slik gjør jeg det
Forvarm
ovnen til 250 C.
I
stor bolle, squash, rød paprika, søtpoteter, og gul. Del opp rødløk i middels
store biter og legge til grønnsaker.
I
en liten bolle, timian, rosmarin, olivenolje, eddik, salt og pepper. Bland med
grønnsaker før de er jevnt belagt med blandingen. Jevnt fordelt i en stor
ildfast form.
Stekes i 35-40 minutter i
forvarmet ovn (250 °C), ettersyn hver 10 minutt, eller til grønnsakene er lett
brunet og klar.