4 porsjoner
250
g frisk sjampinjong
2
stk rødløk
2
båt hvitløk
2
stk rød paprika
3
ss olivenolje
salt
og pepper
4
stk egg
2
stk hjertesalat
1
boks store hvite bønner
3
ss hakket frisk kruspersille
4
ss olivenolje
Slik gjør jeg det
Sett
ovnen på 250 °C.
Del
sopp i to. Skrell og del løk i tynne skiver. Del paprika i to, fjern frø og
hinner og skjær i strimler.
Legg
grønnsakene i en ildfast form, bland inn olivenolje og salt og pepper.
Sett
formen inn i ovnen og bak grønnsakene i ca. 10 minutter.
Kok
eggene i ca. 8 minutter. Skyll dem i kaldt vann, avkjøl, skrell og del dem i
to.
Rens
og del salat i mindre biter.
Hell
væsken av bønnene og skyll dem i kaldt vann.
Legg
salaten på fat. Fordel grønnsaker og bønner over. Legg på halve egg og strø
over hakket frisk kruspersille.
Bland
sammen olivenolje og hell over salaten like før servering.