Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

torsdag 24. september 2015

Salat bønner og sjampinjong



4 porsjoner
250 g frisk sjampinjong
2 stk rødløk
2 båt hvitløk
2 stk rød paprika
3 ss olivenolje
salt og pepper
4 stk egg
2 stk hjertesalat
1 boks store hvite bønner
3 ss hakket frisk kruspersille
4 ss olivenolje

Slik gjør jeg det
Sett ovnen på 250 °C.
Del sopp i to. Skrell og del løk i tynne skiver. Del paprika i to, fjern frø og hinner og skjær i strimler.

Legg grønnsakene i en ildfast form, bland inn olivenolje og salt og pepper.
Sett formen inn i ovnen og bak grønnsakene i ca. 10 minutter.
Kok eggene i ca. 8 minutter. Skyll dem i kaldt vann, avkjøl, skrell og del dem i to.

Rens og del salat i mindre biter.
Hell væsken av bønnene og skyll dem i kaldt vann.
Legg salaten på fat. Fordel grønnsaker og bønner over. Legg på halve egg og strø over hakket frisk kruspersille.
Bland sammen olivenolje og hell over salaten like før servering.