4
porsjoner
3 dl semulegryn
saften av 1 stk lime
1 ts revet frisk ingefær
1 båt hvitløk - knust
1 stk rødløk i tynne skiver
1 stk vårløk i skiver
½ stk oransje paprika i terninger
125 g bringebær
150 g sukkererter
1 dl finhakket frisk koriander
1 ss olivenolje
Salt og pepper etter ønske
Slik gjør jeg det
Kok
semulegryn som anvist på pakken. Rør inn olivenolje, limesaft, hvitløk, hakket
koriander og ingefær mens semulegryn fremdeles er varm.
Avkjøl.
Bland
inn løk og paprika.
Vend
forsiktig inn bringebær.
Dypp
sukkererter raskt i kokende vann. Skyll i kaldt vann. Skjær av stengelen på den
ene siden slik at ertene kommer til syne.
Sett sukkererter på salaten.
Server
salaten gjerne med en vinaigrette eller en bringebærdressing som du lager ved å
blande litt bringebær, olivenolje, bringebæreddik, litt honning, salt og
pepper.