4
personer
1 nykål/sommerkål
1 gulrot i strimler
1 gul paprika i strimler
100 g sukkererter - snittet
100 g bønnespirer
1 snittet rødløk
2 ss sesamolje
1 presset hvitløksfedd
2 dl teriyakisaus
Slik gjør jeg
Vask
og rens alle grønnsakene.
Ta
av de største bladene på nykålen og forvell dem i 1-2 minutter. Avkjøl. Disse
skal brukes til rullene.
Skjær
resten av kålen og de andre grønnsakene i strimler.
Varm
opp oljen i en wok eller stekepanne med litt høye kanter og tilsett
grønnsakene. Wok dem i 2-3 minutter.
Tilsett
presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø, og bland inn bønnespirer og frisk
koriander til slutt.
Legg
et par spiseskjeer med wokblandingen på hvert kålblad og pakk inn slik at de
får vårrull-fasong.
Kålrullene
kan serveres slik de er, f.eks. sammen med resten av woken, eller de kan
serveres som tilbehør til middag. De kan også stekes i varm olje på hver side
før servering.