Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

onsdag 30. september 2015

Salat med grillet aubergine, paprika & fetaost



1/2 boks kikerter (ca 85 g)
1 neve ruccola
1/2 rødløk (evt 1 liten)
1 hermetisk paprika, evt 1 fersk
1/2 aubergine
ca 70 g fetaost
1/2 avocado
olivenolje
salt+pepper

Slik gjør jeg:
Del aubergine i tynne skiver. Gni dem inn i litt salt, og skyll godt av. Dette fjerner noen av bitterstoffene i auberginen og gjør den noe mildere. Stek skiver av aubergine i olivenolje og godt med pepper i en stekepanne, eller evt på grillen, hvis du er så heldig å ha det. 

Ha auberginskivene ut av pannen og stek skiver av rødløk kjapt (stek evt paprika her, hvis du ikke bruker hermetiske). Vend sammen strimler av paprika, rødløk, aubergine, kikerter og ruccolasalat i en liten bolle. Topp med fetaost, og en halv avocado i biter. Ringle tilslutt over litt god olivenolje + salt & pepper.