1/2 boks kikerter (ca 85 g)
1 neve ruccola
1/2 rødløk (evt 1 liten)
1 hermetisk paprika, evt 1 fersk
1/2 aubergine
ca 70 g fetaost
1/2 avocado
olivenolje
salt+pepper
Slik gjør jeg:
Del
aubergine i tynne skiver. Gni dem inn i litt salt, og skyll godt av. Dette
fjerner noen av bitterstoffene i auberginen og gjør den noe mildere. Stek
skiver av aubergine i olivenolje og godt med pepper i en stekepanne, eller evt
på grillen, hvis du er så heldig å ha det.
Ha auberginskivene ut av pannen og
stek skiver av rødløk kjapt (stek evt paprika her, hvis du ikke bruker
hermetiske). Vend sammen strimler av paprika, rødløk, aubergine, kikerter og
ruccolasalat i en liten bolle. Topp med fetaost, og en halv avocado i biter.
Ringle tilslutt over litt god olivenolje + salt & pepper.