1
dl utvanna og kokte svarte bønner
1 dl eplesaft
1 dl vann
1 ss olivenolje
2 ss soyasaus
2 ss tomatpuré
3 ss gresskarkjerner
4 ss finhakka løk
1 dl eplesaft
1 dl vann
1 ss olivenolje
2 ss soyasaus
2 ss tomatpuré
3 ss gresskarkjerner
4 ss finhakka løk
3
dl mel
1/4 pressa hvitløk uten fedd
2 stilker frisk persille, hakka
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1 ts oregano
1 ts urtesalt
1 ts pepper
1/4 pressa hvitløk uten fedd
2 stilker frisk persille, hakka
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1 ts oregano
1 ts urtesalt
1 ts pepper
Slik gjør jeg:
Mos
bønner med en gaffel. Bland dem sammen med eplesaft, vann, olivenolje,
soyasaus, tomatpuré.
Hakk opp gresskarkjerner. Ha bitene i en bolle sammen med mel, paprikapulver, chilipulver, løk, hvitløk, oregano, salt og pepper. Arbeid raskt de våte og tørre ingrediensene sammen. Nå skal du ha en seig masse
Klipp ut fire ark aluminiumsfolie. Fordel deigen over dem, og rull sammen til pølser. Deretter skal pølsene dampes i 40 minutter. Bruk damprist for grønnsaker. Det viktigste er at vannet ikke kommer i kontakt med pølsene.
Etter dampingen er ferdig, kan du servere pølsene som de er. Stek dem litt i en panne før servering.
Hakk opp gresskarkjerner. Ha bitene i en bolle sammen med mel, paprikapulver, chilipulver, løk, hvitløk, oregano, salt og pepper. Arbeid raskt de våte og tørre ingrediensene sammen. Nå skal du ha en seig masse
Klipp ut fire ark aluminiumsfolie. Fordel deigen over dem, og rull sammen til pølser. Deretter skal pølsene dampes i 40 minutter. Bruk damprist for grønnsaker. Det viktigste er at vannet ikke kommer i kontakt med pølsene.
Etter dampingen er ferdig, kan du servere pølsene som de er. Stek dem litt i en panne før servering.