4
pers
1 kurv bringebær
100 g ruccolasalat
0,5 stk vannmelon
0,5 stk melon
0,5 stk honningmelon friske urter og/eller spirer,
til pynt
Bringebærdressing
100 g bringebær
0,5 stk lime
0,5 stk chili
renset for frø og finhakket
1 ss flytende
honning
3 ss mild
olivenolje
vann
Slik
gjør jeg det:
Dressing:
Mos bær med en stavmikser. Tilsett revet skall og
saften av lime, finhakket chili, honning og olje. Kjør alt godt sammen med
stavmikseren. Tilsett eventuelt en skvett vann hvis dressingen virker veldig
tykk.
Rens melonene for kjerner og skjær av skallet. Del
melonkjøttet i jevne biter og bland melon bitene sammen med ruccula og
bringebær. Drypp over 1/3 av dressingen og server resten ved siden av.