Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

søndag 20. september 2015

Grillet aubergine med tomatsalat



4 pers
4 stk aubergine
400 g tomater
4 ss frisk persille finhakket
6 ss olivenolje
3 ts sherryeddik eller rødvinseddik
2 stk hvitløksfedd
Salt og pepper
olje til pensling

Slik gjør jeg det
Del auberginene i to på langs. Lag dype snitt ned i kjøttet uten å skjære igjennom skinnet. Pensle snittflaten med olje og legg de halve auberginene på varm grill (eller bruk en grillpanne) med snittflaten ned på grillristen. Grill auberginen til den er helt mør, det tar ca. 20 minutter, snu dem når det nærmer seg slutten.
Del tomatene i små biter. Bland tomatene sammen med olivenolje, eddik, hvitløk og persille. Krydre lett med en klype salt og litt pepper.
Server de grillede auberginene med tomatsalat og litt ekstra salt og pepper.