Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

fredag 25. september 2015

Soyapølse i wrap med salsa



4 Personer

1 pakke soyapølse
1 chilipepper 
3 tomater 
1 vårløk 
2 tsk finhakket fersk koriander 
2 tsk finhakket fersk bladpersille 
Litt finhakket limeskall og juicen fra en lime 
1 msk olivenolje 
Nymalt sortpepper 
salt 
2 dl gresk yoghurt 
Tortillabrød eller varme salsachips.

Slik gjør jeg
Salsa:
Halver tomatene og ta bort frøene, hakk tomatkjøttet i fine terninger. Del chilipepperen og ta bort frø og finhakk den og vårløken. Bland tomatene med vårløken, chilipepper og de ferske urtene sammen med limeskallet i en skål. Krydre med 1-2 tsk av limejuicen og bland i ferske krydder samt salt og pepper.
La stå i 30 minutter. 

Bland 1 msk limejuice med olivenolje og bland i salt og pepper. Pensle pølsene med dressingen og stek pølsene i 5 minutter til de er varme. Server deretter Soyapølsene på varme salsachips eller på et varmt tortillabrød og topp det med gresk yoghurt. Server med en god småblanding salat. Topp deretter med den herlige salsaen.