4 Personer
1 pakke soyapølse
1 chilipepper
3 tomater
1 vårløk
2 tsk finhakket fersk koriander
2 tsk finhakket fersk bladpersille
Litt finhakket limeskall og juicen fra en
lime
1 msk olivenolje
Nymalt sortpepper
salt
2 dl gresk yoghurt
Tortillabrød eller varme salsachips.
Slik gjør jeg
Salsa:
Halver tomatene og ta bort frøene, hakk
tomatkjøttet i fine terninger. Del chilipepperen og ta bort frø og finhakk den
og vårløken. Bland tomatene med vårløken, chilipepper og de ferske urtene
sammen med limeskallet i en skål. Krydre med 1-2 tsk av limejuicen og bland i
ferske krydder samt salt og pepper.
La stå i 30 minutter.
Bland 1 msk limejuice med
olivenolje og bland i salt og pepper. Pensle pølsene med dressingen og stek
pølsene i 5 minutter til de er varme. Server deretter Soyapølsene på varme
salsachips eller på et varmt tortillabrød og topp det med gresk yoghurt. Server
med en god småblanding salat. Topp deretter med den herlige salsaen.