2 Personer
175 g soyapølse
3 skiver fersk ananas
skal og saft fra 1 lime
1 vårløk, hakket
2 msk fersk mynte, finhakket
salt og pepper
150 g sukkererter
4 gulrøtter
1 salat
3 msk vegetabilsk olje
1 fedd hvitløk
Slik gjør jeg
Skjær ananasskivene i små terninger (1/2x1/2 cm) og bland med
1 msk lime, vårløk, mynte og svartpepper. Kok sukkerertene i 3-4 minutter til
de nesten er myke. Hell av vannet.
Skjær gulrøtter i tynne skiver og bland dem
med salatblad og sukkerertene. Bland 2 msk olje med salt og pepper og hell
dressingen over salaten.
Bland hvitløk, limeskall, pepper og 1 msk olje og
pensle pølsene med blandingen. Grill pølsene 2-4 minutter på en varm grill,
vend dem ofte. Server gjerne med bakt potet.