Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

fredag 25. september 2015

Soyapølse i wrap med ananas & myntesalsa



2 Personer

175 g soyapølse
3 skiver fersk ananas
skal og saft fra 1 lime
1 vårløk, hakket
2 msk fersk mynte, finhakket
salt og pepper
150 g sukkererter
4 gulrøtter
1 salat
3 msk vegetabilsk olje
1 fedd hvitløk

Slik gjør jeg
Skjær ananasskivene i små terninger (1/2x1/2 cm) og bland med 1 msk lime, vårløk, mynte og svartpepper. Kok sukkerertene i 3-4 minutter til de nesten er myke. Hell av vannet. 

Skjær gulrøtter i tynne skiver og bland dem med salatblad og sukkerertene. Bland 2 msk olje med salt og pepper og hell dressingen over salaten. 

Bland hvitløk, limeskall, pepper og 1 msk olje og pensle pølsene med blandingen. Grill pølsene 2-4 minutter på en varm grill, vend dem ofte. Server gjerne med bakt potet.