Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

fredag 25. september 2015

Grillet middelhavsburgere



4 Personer

4 st burgere
150 ml gresk yoghurt
Skall fra 1 sitron
Salt og pepper
1 msk fersk rosmarin, finhakket
3 msk olivenolje
2 gule paprika
125 g cerrytomater 
4 st porsjonsbrød, gjerne ciabata
50 g ruccola
Basilikum

Slik gjør jeg
Bland yoghurten med sitronskallen, smaksett med salt og pepper.
Bland rosmarin med 1 msk olivenolje og pensle burgerne med olje. Skjær paprika i strimler i ca 2 cm tjukke skiver og bland den med cherry tomatene i en langpanne og hell over resten av oljen. 

Sett pannen på grillen i 8-10 minutter til grønnsakene er myke og gyllenbrune. Legg burgerne på grillen og grill dem i 4-6 minutter. Del brødet på midten og stek dem lett på grillen. Legg ruccola og paprika på bunndelen, legg på burgerne og topp med yoghurt, cherry tomater og basilikum.