4 Personer
4 st burgere
150 ml gresk yoghurt
Skall fra 1 sitron
Salt og pepper
1 msk fersk rosmarin, finhakket
3 msk olivenolje
2 gule paprika
125 g cerrytomater
4 st porsjonsbrød, gjerne ciabata
50 g ruccola
Basilikum
Slik gjør jeg
Bland yoghurten med sitronskallen, smaksett med
salt og pepper.
Bland rosmarin med 1 msk olivenolje og pensle
burgerne med olje. Skjær paprika i strimler i ca 2 cm tjukke skiver og bland
den med cherry tomatene i en langpanne og hell over resten av oljen.
Sett
pannen på grillen i 8-10 minutter til grønnsakene er myke og gyllenbrune. Legg
burgerne på grillen og grill dem i 4-6 minutter. Del brødet på midten og stek
dem lett på grillen. Legg ruccola og paprika på bunndelen, legg på burgerne og
topp med yoghurt, cherry tomater og basilikum.