Hvitløksmør:
250
|
g
|
Myk
rørt Meierismør
|
2
|
hvitløksfedd
|
|
4
|
ss
|
finhakket
persille
|
Chilismør:
250
|
g
|
Myk
rørt Meierismør
|
1
|
rød
chili
|
|
2
|
ss
|
chilisaus
|
Peppersmør:
250
|
g
|
Myk
rørt Meierismør
|
2
|
ss
|
rosépepper
|
2
|
ss
|
grønn
pepper
|
Slik gjør jeg
Finhakk
hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et
matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
Finhakk
chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et
matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
Bland
mykrørt smør med rosépepper.
Legg
smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
Legg
smørpølsene kjølig i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret
i skiver eller terninger ved servering.