Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

fredag 22. april 2016

Kryddersmør



Hvitløksmør:
250
g
Myk rørt Meierismør
2

hvitløksfedd
4
ss
finhakket persille

Chilismør:
250
g
Myk rørt Meierismør
1

rød chili
2
ss
chilisaus

Peppersmør:
250
g
Myk rørt Meierismør
2
ss
rosépepper
2
ss
grønn pepper

Slik gjør jeg
Finhakk hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.

Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
Bland mykrørt smør med rosépepper.

Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
Legg smørpølsene kjølig i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.