10
stk
3 dl vann 37°
3 dl vann 37°
25
g gjær
50
g soltørrede tomater, grovhakket
1
dl solsikkekjerner
1,5
ts salt
1
ts honning
1
ss olivenolje
7
dl Finax Naturlig Glutenfri Melmiks (420 g)
Slik gjør jeg
Rør
ut gjæren i fingervarmt vann til den er oppløst. Ha i de øvrige ingrediensene,
men spar 0,5 dl melmiks til utbakingen.
Arbeid
deigen godt sammen i en kjøkkenmaskin i ca 5 minutter. La deigen hvile under et
klede i ca 10 minutter. Ta opp deigen på et melet bakebord og del den i 10 like
deler som formes som små bagetter.
Legg
bagettene på en bakepapirkledd stekeplate og la heve under et klede i ca 40
minutter. Pensle med olivenolje og lag 2 små snitt i hver bagett med en skarp
kniv. Strø ev. solsikkekjerner over.
Stekes
midt i ovnen i ca 10-12 minutter på 200 C.