Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

onsdag 23. september 2015

Tomatsuppe med ris



1 løk
1 rød paprika
olivenolje
4 tomater
1/2 kopp ris
2 ss tomatpuré
salt og pepper
laurbærblad
persille, basilikum

Slik gjør jeg:
Skjær løk og paprika. Varm opp olivenolje i en stekepanne stek løken gjennomsiktig. Tilsett pepper og kok ytterligere 10 minutter. Hell risen og stek ris med grønnsaker noen få minutter.

Hell over tomatene varm vann for å skrelle av dem skinnet. Finhakk tomatene. Legg tomatene i pannen, tilsett tomatpuré. La det småkoke i 5-6 minutter.
Ha i vann, salt og smak til med pepper, tilsett laurbærblad. Koke i ca 20 minutter, til risen er klar.
Når suppen er ferdig ha i  fersk persille eller basilikum etter hva du selv liker.