Min Rosa MatBlogg

Min Rosa MatBlogg

mandag 21. september 2015

Dampet squash eller aubergine (Ratatouille)



1 løk, finhakket
3 gulrøtter, finhakket
2-3 tomater, finhakket
500 g squash, skrelt, skåret i små terninger
2 fedd hvitløk, finhakket
1/4 kopp hakket persille
2 ss tomatpuré (eller smak)
1 ts salt (eller smak)
1/4 ts malt pepper

Slik gjør jeg det
Varm vegetabilsk olje i stekepannen, ha i løk, hvitløk og gulrøtter - 5 minutter. Røres, la det småkoke over middels varme. Tilsett tomatene og la det småkoke i ytterligere 5 minutter, rør av og til.

Legg squash eller aubergine, skrelt og skivet i små terninger og la det småkoke i 5 minutter. Salt og pepper, tilsett 2 ss tomatpuré. Rør og la det småkoke i 10 minutter fortsatt på lav varme.
Til slutt, tilsett persille.